Sofija

Bugarska princeza objasnila zašto tako izgleda

  • Izvor: Agencije
  • 29.07.2024. 06:00

Kalina, bugarska princeza na najnovijim fotografijama izgleda gotovo neprepoznatljivo.

Dugo vremena je izbivala iz javnosti, a nedavno se pojavila u društvu supruga Kitina Munoza i sina Simeona Hasana Munoza, a kako se većina izruguje njenom muškobanjastom izgledu, Kalina je za "Halo" objasnila zašto tako izgleda.

Muškarac iz BiH poklanja automobil, ima samo jedan uslov

Muškarac iz BiH poklanja automobil, ima samo jedan uslov

Svoje mišićavo tijelo je vrlo jednostavno objasnila. Naporno trenira i to je razlog zašto je njeno tijelo toliko ojačalo.

"Ne osjećam se dobro bez treninga. Želim ostati zdrava i osjećati se dobro", rekla je.

Ponedjeljkom i četvrtkom trenira:

  • stomak
  • noge
  • tricepse
  • gluteus
  • leđa

Utorkom i petkom trenira:

  • grudi
  • ramena
  • bicepse

Kalina je u intervjuu objasnila da svaka sesija uključuje serije od 12 ponavljanja. Neke od vježbi kojima se okreće su spuštanja do 70 kilograma, pregibi za biceps od 20 kilograma, kao i potisci za ramena od 30 kilograma.

"U normalnim danima šetam svog psa ujutro, često i do četiri sata. Trčim 30 minuta dva puta sedmično. Takođe se bavim skijanjem i vodenim sportovima, surfanjem na dasci i jahanjem", dodala je.

Ismijavali je zbog nosa

Takođe, neobičan nos bugarske princeze Kaline je u više navrata bio predmet ismijavanja. Često su kružili tračevi da je njen nos takav zato što se podvrgla estetskoj operaciji, ali istina je nešto drugačija.

Princeza prilikom lakše nesreće polomila zube, a tokom liječenja je došlo do infekcije u vilici. Upravo je zbog toga morala na ozbiljnu operaciju koja je uticala na izgled njenog nosa.

Srbija je samo ovoliko poena postigla kada Jokić nije igrao

Srbija je samo ovoliko poena postigla kada Jokić nije igrao

"Apsurdne teorije o Kalininim operacijama i estetskim tretmanima nisu ništa više od dezinformacija", rekao je njen suprug za Hola 2018, otkrivši da je njegova supruga doživjela nesreću u dobi od osam godina zbog čega je izgubila dva prednja zuba.

Podsjetimo, Kalina je rođena u Madridu 1972. godine i jedina je kćerka kralja Simeona 2. i njegove supruge Margarite. Govori nekoliko jezika te je završila prestižne škole, a što se tiče ljubavi prema hrani, princeza je orijentisana hrani bez meza, uzevši u obzir da je vegetarijanka.

Sa suprugom Munozom koji je od Kaline stariji 14 godina, poznatim španskim pomorskim navigatorom i istraživačem, u braku je od 2002. godine. Iako su se vjenčali u Rimokatoličkoj Crkvi, dobili su blagoslov i Pravoslavne Crkve.

Godine 2007. su dobili sina kojeg je Kalina nazvala po svom ocu, a njihov sin je prvi član bugarske kraljevske porodice rođen u Bugarskoj od 1937.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: