Тешањ

Мушкарац из БиХ поклања аутомобил, има само један услов

  • Извор: Агенције
  • 28.07.2024. 21:18

Мушкарац из БиХ Асмир Хаџихемедовић покренуо је акцију с циљем помоћи породицама у потреби.

У знак солидарности и помоћи, овај човјек из Тешња нуди на поклон један од два аутомобила која посједује, оба у исправном стању и с дизелским мотором.

Ова акција, вођена чистом намјером и хуманитарним духом, има за циљ да пружи подршку породици која се налази у тешкој ситуацији.

Потребни су му кандидати који су стварно у потреби и који ће аутомобил користити за своје свакодневне потребе, а не за продају.

Услови за примање аутомобила су јасни, и навео је да је то породица с малољетном дјецом, те да имају стварну потребу за аутомобилом.

Пред Путином разбијена чаша, он прокоментарисао догађај

Пред Путином разбијена чаша, он прокоментарисао догађај

Хаџихемедовић наглашава важност озбиљности и транспарентности у овом процесу.

"Ова понуда је намијењена онима који заиста требају помоћ, а не онима који би аутомобил продали након неколико дана", рекао је Хаџихемедовић.

Он позива све заинтересоване или оне који познају породицу у потреби да се јаве и пруже информације. Контактирати га можете путем телефона на 061 987 840 или путем објаве на Фејсбуку.

Асмир Хаџихемедовић је посвећен томе да пронађе праву породицу којој ће аутомобил заиста бити од помоћи и која ће га користити с одговорношћу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:00 Серија: Преко Атлантика (12+)

    'Серија: Преко Атлантика (12+)

  • 23:00 Серија: 1994 (16+) (Р)

    ''Серија: 1994 (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм