Како им је пало на памет?

Бебу стару два мјесеца хранили козјим млијеком, кобасицама и соком

  • Извор: Слободна Далмација
  • 26.08.2024. 19:03

У руралном југозападном Мисурију ухапшени су двије жене и један мушкарац под оптужбом за угрожавање дјеце.

Хапшење је услиједило након дојаве државној телефонској линији за злостављање и занемаривање дјеце, пише "Fox2New".

Портпарол шерифове канцеларије округа Даглас рекао је да су замјеник и чланови Одјела за дјецу отишли на имање гдје су пронашли око 80 биљака марихуане.

Међутим, замјеник није затекао никога у кући. Сат времена касније вратили су се у кућу и видјели да су биљке марихуане посјечене и стављене на хрпу.

Шериф је покуцао на врата и разговарао с Џејмијем Ј. Вајтом.

Из шерифове канцеларије су навели да је Вајт (44) рекао шерифу да су Ешли М. Дин (21) и Николас В. Вомбле (25) отрчали у шуму с дјететом старим осам седмица након што су замјеник и радници Дјечијег одјела први пут отишли. Вајт је такође признао да је у међувремену посјекао биљке марихуане.

У Судану пукла брана, страдало најмање 60 особа

У Судану пукла брана, страдало најмање 60 особа

Вајт је викнуо према шуми, а Вомбле и Дин су изашли с дјететом. Беба је потхрањена и лошег физичког здравља и одведена је у локалну болницу.

Шерифов уред је рекао да су родитељи хранили бебу козјим млијеком, згњеченим бечким кобасицама и соком. Канцеларија тужитеља округа Даглас оптужила је Вајта, Вомблеа и Деан за угрожавање добробити дјетета првог степена – озбиљне тјелесне повреде и злостављање или занемаривање дјетета. Вајт остаје у затвору уз гаранцију од 150.000 долара, а гаранција за Вомбле и Дин је 15.000 долара.

Тројац би се требао вратити на суд 3. септембра.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Емисија: На ивици терена

    У првом издању специјалних емисија #наивицитерена посвећених спектакуларном ХЕКТОР ФАЈТ НАЈТ 5, који ће 6. септембра у дворани Борик окупити четворицу кикбоксера у категорији до 86 килограма, упознајте првог борца, Срђана Шућура!

  • 21:00 Филм (12+)

    Филм (12+)

  • 22:30 Серија: Мућке (12+)

    Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)