Амерички предсједник

Бајденов пас поново угризао агента тајне службе

  • Извор: Блиц
  • 16.06.2024. 08:17

Пас америчког предсједника Џозефа Бајдена угризао је агента тајне службе током шетње.

Ово је други случај да је предсједников немачки овчар угризао агента америчке тајне службе током шетње са Бајденом, преноси АБЦ Њуз.

Предсједник САД Џо Бајден је шетао свог пса 12. септембра 2023. године у Кенеди Гардену када је животиња напала и угризла агента тајне службе који је пришао предсједнику да му помогне, показују снимци до којих је дошла конзервативна активистичка група Џудишал Воч, пренијели су данас амерички медији.


– Када сам кренуо према предсједнику да видим да ли му треба помоћ, пас му је прошао кроз ноге и угризао ме за лијеву руку. Повукао сам руку и узвикнуо – не. Када сам се окренуо да затворим врата, предсједников пас је поново скочио и по други пут ме угризао за лијеву руку – наводи се у мејлу који је послао неименовани агент.

Бајденов пас је у октобру пресељен из Бијеле куће због више од 11 инцидената и напада на особље Беле куће, наводи АБЦ Њуз.

У једном инциденту, униформисани службеник тајне службе морао је да буде одведен у болницу након што га је предсједников пас угризао.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?