Američki predsjednik

Bajdenov pas ponovo ugrizao agenta tajne službe

  • Izvor: Blic
  • 16.06.2024. 08:17

Pas američkog predsjednika Džozefa Bajdena ugrizao je agenta tajne službe tokom šetnje.

Ovo je drugi slučaj da je predsjednikov nemački ovčar ugrizao agenta američke tajne službe tokom šetnje sa Bajdenom, prenosi ABC Njuz.

Predsjednik SAD Džo Bajden je šetao svog psa 12. septembra 2023. godine u Kenedi Gardenu kada je životinja napala i ugrizla agenta tajne službe koji je prišao predsjedniku da mu pomogne, pokazuju snimci do kojih je došla konzervativna aktivistička grupa Džudišal Voč, prenijeli su danas američki mediji.


– Kada sam krenuo prema predsjedniku da vidim da li mu treba pomoć, pas mu je prošao kroz noge i ugrizao me za lijevu ruku. Povukao sam ruku i uzviknuo – ne. Kada sam se okrenuo da zatvorim vrata, predsjednikov pas je ponovo skočio i po drugi put me ugrizao za lijevu ruku – navodi se u mejlu koji je poslao neimenovani agent.

Bajdenov pas je u oktobru preseljen iz Bijele kuće zbog više od 11 incidenata i napada na osoblje Bele kuće, navodi ABC Njuz.

U jednom incidentu, uniformisani službenik tajne službe morao je da bude odveden u bolnicu nakon što ga je predsjednikov pas ugrizao.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?