Горњи Милановац

Радиша је трудну љубавницу довео жени: Сада сви живе у истој кући, родиле су му шесторо дјеце

  • Извор: Телеграф
  • 26.06.2024. 07:33

Ја сам срећан човјек. Ову реченицу и нећете чути баш тако често, а Радиша Јовановић изговара је пуних уста. Ова изјава добију и једну нову димензију кад јој додате чињеницу да Радиша живи са двије жене. Овај становник села Трудељ код Горњег Милановца још раније је привукао пажњу јавности својом необичном животном причом.

Са двије жене он живи већ више од 20 година и за себе кажи да је најбогатији човјек на свијету.

- Јесте, срећан сам. Ми идемо напријед. Наше домаћинство иде напријед. Имам шесторо дјеце и четворо унучади. Имам двије жене које иду напријед и које су задовољне. Шта ћете више од тога? 90 одсто Срба има некога са стране, тајне везе, швалере. Ја сам искрен - мирно данас закључује Радиша.

Синови су му се, поносно истиче, оженили, једна кћерка му је медицинска сестра, друга се школује, а трећа је још дијете.

- Код нас нема свађа, нема преваре. Жене, наравно, воде главну ријеч. Оне су власт у кући, ја сам само опозиција - истиче Радиша.

А људи ко људи, додаје, увијек ће причати.

- Живот је један и треба га живјети пуним плућима. Ко живи свој живот тако, не завирује у туђ, нити га он занима.

Подсјетимо, Радиша се још раније похвалио да је кључну улогу у овој необичној животној причи одиграла супруга Стојанка која је прије скоро 30 година ступила у брак са Радишом. Она му је подарила троје дјеце, али када је сазнала за његове афере и трудноћу љубавнице Ане, умјесто да га напусти, одлучила је да стане у одбрану нерођеног дјетета.

Стојанка је чак љубавницу примила у свој дом, пружајући јој подршку и уточиште када су је родитељи избацили из куће након сазнања о њеном стању.

- Стојанка је толико добра жена и она је носилац свега. Једина ме она разумјела, чак се моја мајка дуго времена није слагала са овим и гледала је на то површно, као што је гледала већина народа - рекао је Радиша прије неколико година у емисији "Нећете вјеровати".

И мада у почетку није било тако, временом су Стојанка и Ана постале сјајне пријатељице и све раде заједно.

(Телеграф.рс)


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм