Gornji Milanovac

Radiša je trudnu ljubavnicu doveo ženi: Sada svi žive u istoj kući, rodile su mu šestoro djece

  • Izvor: Telegraf
  • 26.06.2024. 07:33

Ja sam srećan čovjek. Ovu rečenicu i nećete čuti baš tako često, a Radiša Jovanović izgovara je punih usta. Ova izjava dobiju i jednu novu dimenziju kad joj dodate činjenicu da Radiša živi sa dvije žene. Ovaj stanovnik sela Trudelj kod Gornjeg Milanovca još ranije je privukao pažnju javnosti svojom neobičnom životnom pričom.

Sa dvije žene on živi već više od 20 godina i za sebe kaži da je najbogatiji čovjek na svijetu.

- Jeste, srećan sam. Mi idemo naprijed. Naše domaćinstvo ide naprijed. Imam šestoro djece i četvoro unučadi. Imam dvije žene koje idu naprijed i koje su zadovoljne. Šta ćete više od toga? 90 odsto Srba ima nekoga sa strane, tajne veze, švalere. Ja sam iskren - mirno danas zaključuje Radiša.

Sinovi su mu se, ponosno ističe, oženili, jedna kćerka mu je medicinska sestra, druga se školuje, a treća je još dijete.

- Kod nas nema svađa, nema prevare. Žene, naravno, vode glavnu riječ. One su vlast u kući, ja sam samo opozicija - ističe Radiša.

A ljudi ko ljudi, dodaje, uvijek će pričati.

- Život je jedan i treba ga živjeti punim plućima. Ko živi svoj život tako, ne zaviruje u tuđ, niti ga on zanima.

Podsjetimo, Radiša se još ranije pohvalio da je ključnu ulogu u ovoj neobičnoj životnoj priči odigrala supruga Stojanka koja je prije skoro 30 godina stupila u brak sa Radišom. Ona mu je podarila troje djece, ali kada je saznala za njegove afere i trudnoću ljubavnice Ane, umjesto da ga napusti, odlučila je da stane u odbranu nerođenog djeteta.

Stojanka je čak ljubavnicu primila u svoj dom, pružajući joj podršku i utočište kada su je roditelji izbacili iz kuće nakon saznanja o njenom stanju.

- Stojanka je toliko dobra žena i ona je nosilac svega. Jedina me ona razumjela, čak se moja majka dugo vremena nije slagala sa ovim i gledala je na to površno, kao što je gledala većina naroda - rekao je Radiša prije nekoliko godina u emisiji "Nećete vjerovati".

I mada u početku nije bilo tako, vremenom su Stojanka i Ana postale sjajne prijateljice i sve rade zajedno.

(Telegraf.rs)


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: