Детаљи хаоса у Шапцу

Подстанар прво скочио да бије газдину жену, па извукао дебљи крај

  • Извор: Телеграф
  • 11.07.2024. 15:11

По налогу тужилаштва полиција у Шапцу спроводи истрагу о жестокој тучи станодаваца и младића (31) који је живио у њиховом стану, послије које су сви затражили љекарску помоћ. Супружници који су издали стан су у овом сукобу задобили лакше повреде и послије прегледа у болници су пуштени на кућни опоравак, а младић је због контузије главе и вишеструког прелома ребара хоспитализован.

- Инспектори полиције ће саслушати супружнике који су изнајмили стан и повријеђеног младића, као и неколико свједока. Када буду утврђене све стварне чињенице и околности под којима је он тешко повријеђен биће поднијете пријаве - навео је наш извор.

Пошто је истрага у току није саопштено више детаља о томе зашто су се станодавци и младић посвађали и потом потукли. Незванично, сукоб који је ескалирао у општу тучу када су станодавци тражили да им плати дуговање за кирију.

Путин споменуо оно о ''чему се не говори'': Наилазимо на жесток отпор ''златне милијарде''

Путин споменуо оно о ''чему се не говори'': Наилазимо на жесток отпор ''златне милијарде''

- Све је почело жучном свађом у којој су размијењене тешке ријечи, а онда је он физички насрнуо најприје на жену, а потом и мужа. Комшије су чуле галаму и буку и обавијестиле полицију која је интервенисала око 22 сата и младића привела у полицијску станицу - додао је наш извор.

Гугл ће омогућити бесплатан надзор дарк веба

Гугл ће омогућити бесплатан надзор дарк веба

Одређено му је задржавање до 48 часова, али су га полицајци из притвора сат времена касније одвезли у болницу пошто се жалио на јаке болове. Послије дијагностике је због тешких повреда задржан на одјељењу хирургије.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: