Detalji haosa u Šapcu

Podstanar prvo skočio da bije gazdinu ženu, pa izvukao deblji kraj

  • Izvor: Telegraf
  • 11.07.2024. 15:11

Po nalogu tužilaštva policija u Šapcu sprovodi istragu o žestokoj tuči stanodavaca i mladića (31) koji je živio u njihovom stanu, poslije koje su svi zatražili ljekarsku pomoć. Supružnici koji su izdali stan su u ovom sukobu zadobili lakše povrede i poslije pregleda u bolnici su pušteni na kućni oporavak, a mladić je zbog kontuzije glave i višestrukog preloma rebara hospitalizovan.

- Inspektori policije će saslušati supružnike koji su iznajmili stan i povrijeđenog mladića, kao i nekoliko svjedoka. Kada budu utvrđene sve stvarne činjenice i okolnosti pod kojima je on teško povrijeđen biće podnijete prijave - naveo je naš izvor.

Pošto je istraga u toku nije saopšteno više detalja o tome zašto su se stanodavci i mladić posvađali i potom potukli. Nezvanično, sukob koji je eskalirao u opštu tuču kada su stanodavci tražili da im plati dugovanje za kiriju.

Putin spomenuo ono o ''čemu se ne govori'': Nailazimo na žestok otpor ''zlatne milijarde''

Putin spomenuo ono o ''čemu se ne govori'': Nailazimo na žestok otpor ''zlatne milijarde''

- Sve je počelo žučnom svađom u kojoj su razmijenjene teške riječi, a onda je on fizički nasrnuo najprije na ženu, a potom i muža. Komšije su čule galamu i buku i obavijestile policiju koja je intervenisala oko 22 sata i mladića privela u policijsku stanicu - dodao je naš izvor.

Gugl će omogućiti besplatan nadzor dark veba

Gugl će omogućiti besplatan nadzor dark veba

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova, ali su ga policajci iz pritvora sat vremena kasnije odvezli u bolnicu pošto se žalio na jake bolove. Poslije dijagnostike je zbog teških povreda zadržan na odjeljenju hirurgije.

(Telegraf)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)