Oglasio se vještak

Pao krunski dokaz - Blato na patici Zorana Marjanovića

  • Извор: Курир
  • 01.11.2021. 20:52

Blato koje je pronađeno na pantalonama i patici optuženog udovca bio je jedan od ključnih dokaza protiv njega u postupku za ubistvo supruge Jelene.

Sudski vještaci čiji je zadatak bio da utvrde da li je blato pronađeno na pantalonama Zorana Marjanovića isto kao ono sa mjesta na kom je 2. aprila 2016. u kanalu pored nasipa u Crvenki ubijena njegova supruga Jelena Marjanović izjavili su juče pred Višim sudom u Beogradu da ne mogu sa sigurnošću da tvrde tako nešto.

Zoran Marjanović, podsjetimo, jedini je optuženi za brutalno ubistvo pjevačice "Granda", koja je usmrćena udarcima tupim predmetom u glavu.

Uzorci zemlje

- U ovom predmetu, tri mjeseca poslije ubistva uzeti su uzorci zemlje u blizini mjesta na kom je tijelo pronađeno. Ono je upoređivano sa blatom pronađenim na pantalonama i lijevoj patici, dok na desnoj patici nije bilo tragova, i sastav se podudara - rekao je sudski veštak Vojkan Zorić.

Međutim, njegova koleginica, sa kojom je zajedno radio nalaz i mišljenje u vezi s blatom na garderobi i obući Zorana Marjanovića, pojasnila je da to što je sastav blata isti, ne znači da je Zoran Marjanović bio na mjestu zločina.


Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.