Oglasio se vještak

Pao krunski dokaz - Blato na patici Zorana Marjanovića

  • Izvor: Kurir
  • 01.11.2021. 20:52

Blato koje je pronađeno na pantalonama i patici optuženog udovca bio je jedan od ključnih dokaza protiv njega u postupku za ubistvo supruge Jelene.

Sudski vještaci čiji je zadatak bio da utvrde da li je blato pronađeno na pantalonama Zorana Marjanovića isto kao ono sa mjesta na kom je 2. aprila 2016. u kanalu pored nasipa u Crvenki ubijena njegova supruga Jelena Marjanović izjavili su juče pred Višim sudom u Beogradu da ne mogu sa sigurnošću da tvrde tako nešto.

Zoran Marjanović, podsjetimo, jedini je optuženi za brutalno ubistvo pjevačice "Granda", koja je usmrćena udarcima tupim predmetom u glavu.

Uzorci zemlje

- U ovom predmetu, tri mjeseca poslije ubistva uzeti su uzorci zemlje u blizini mjesta na kom je tijelo pronađeno. Ono je upoređivano sa blatom pronađenim na pantalonama i lijevoj patici, dok na desnoj patici nije bilo tragova, i sastav se podudara - rekao je sudski veštak Vojkan Zorić.

Međutim, njegova koleginica, sa kojom je zajedno radio nalaz i mišljenje u vezi s blatom na garderobi i obući Zorana Marjanovića, pojasnila je da to što je sastav blata isti, ne znači da je Zoran Marjanović bio na mjestu zločina.


  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.