Преминуо у притвору

Ове 3 ствари су веома чудне код сахране Далибора Драгијевића

  • Извор: Телеграф
  • 11.04.2024. 10:13

Далибор Драгијевић (40), који је умро од инфаркта у полицији након што је ухапшен због сумње да је учествовао у премијештању тијела убијене Данке Илић (2), биће сахрањен данас у 14 часова на гробљу у селу Злот.

"Рака се копа на самом крају гробља, није породична гробница. Овде ће бити сахрањен Далибор. За њега спремамо гроб", казали су радници и додали: "Неће с њим у цркву, већ ће директно из Ниша да дођу овдје".

Свјетлана, Далиборова мајка, изјавила је да ни сама не зна гдје ће Далибор бити сахрањен, а на гробљу иначе сахрањених Драгијевића.

Иначе, 3 чудне, несвакидашње ствари "прате" ову сахрану.

Качавенда се вратила у Елиту након што је сахранила мајку

Качавенда се вратила у Елиту након што је сахранила мајку

Није било Далиборове умрлице, није било бдења и врата куће су све вријеме била затворена.

Подсјетимо, Далибор Драгијевић (40), млађи брат Дејана Драгијевића који је осумњичен за убиство двогодишње Данке Илић,  као и њихов отац Радослав, био је ухапшен због сумње да је помагао Дејану да сакрије тијело дјевојчице. У полицији је, наводно, признао злочин, а саслушање у тужилаштву није дочекао јер је у притворској ћелији преминуо од срчаног удара.

Не улажите у злато, постоји много боља инвестиција

Не улажите у злато, постоји много боља инвестиција

Далибор је, заједно са оцем, ухапшен због сумње да је помогао брату да са депоније у околини Бањског Поља премјести тијело дјевојчице на, за сада, непознату локацију на територији Бора.

Како је наведено у саопштењу полиције, сумња се да се све одиграло 28. марта, два дана послије нестанка дјевојчице и почетка потраге.

Репортери Телеграфа јавили су да у селу Злот, одакле је Далибор, нема ниједне његове умрлице, а прилаз гробљу још јуче је био блокиран од стране полиције, која је чувала улаз на гробље и враћала аутомобиле који су се тамо упутили. Иста ситуација биће и данас - нико неће моћи да приђе гробљу док Дејан не буде сахрањен.

Пољска и НАТО се припремају за велики ракетни напад на Украјину

Пољска и НАТО се припремају за велики ракетни напад на Украјину

Подсјетимо, потрага за тијелом Данке Илић ушла је у шести дан, а тим поводом се огласио и државни секретар МУП-а Жељко Бркић и додао да се обилазе и копају сва мјеста по Бањском пољу и околини како би се тело девојчице што прије пронашло. Интензивно се претражује и рејон Лазаревог кањона, Злотске реке и Лазареве пећине.

Велики број полицијских и спасилачких екипа на терену је већ 15 дана.

Пратите нас и путем Вибера