Ужас у школи

Основцу гвозденом куглом за бацање на физичком разбијена глава, хитно оперисан!

 • 15.09.2023. 13:08

У Основној школи "Слободан Пајић Баја" у Пећинцима догодио се ужасан инцидент када је на часу физичког ученик гвозденом куглом за бацање погодио ђака старијих разреда у главу, сазнаје Kурир!

Инцидент се, како сазнаје овај портал, догодио у понедјељак, а повријеђени ученик је одмах превезен за Београд у Дјечју клинику у Тиршовој гдје је оперисан у уторак и сада је добро.

Забринути родитељи ђака који похађају ову школу јавили су се редакцији Kурира и казали да су одјељења старијих разреда тог дана у поподневној смјени имали час физичког када су бацали куглу у даљ.

Нови случај породичног насиља: У Турбету претукао супругу пред бебом

Нови случај породичног насиља: У Турбету претукао супругу пред бебом

- Један дјечак је бацио куглу, а други се изненада нашао испред њега и ненамјерно га је дјечак погодио куглом у главу. Дјеца су била уплашена и забринута, а дјечак је хитно одвезен у болницу гдје је касније оперисан јер је имао тешку фрактуру лобање. Kакве ће то посљедице оставити на његово здравље и наставак школовања, не знамо - рекао је један родитељ.

Истиче да све родитеље дјеце која похађају ту школу занима како је до овог, умало кобног догађаја дошло, и да ли ће Министарство просвјете преиспитати одговорност школе за то.

Величао акцију

Величао акцију "Олуја" у бањалучком маркету и провоцирао

Мајка повријеђеног дјечака потврдила је за Kурир да се у понедјељак несрећа догодила.

ОШ "Слободан Пајић Баја"

Без одговара

Kурир је више пута позвао школу на фиксни телефон доступан на сајту, али нико није одговарао на позиве. Упутили су и питања мејлом, али одговоре још нису добили.

- Мој син је оперисан и сада је добро хвала Богу. Једино то ми је битно, детаље не знам, дјеца која су била тамо најбоље знају шта се десило - кратко је казала мајка повријеђеног основца.

Одбјегли затвореник: Ухапшен двоструки убица Алекса Мицан!

Одбјегли затвореник: Ухапшен двоструки убица Алекса Мицан!

Из Дјечје клинике у Тиршовој потврдили су за Kурир да се дјечак из Пећинаца налази у овој здравственој установи, да је оперисан и да је у стабилном стању.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:43 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.