Ужас у школи

Основцу гвозденом куглом за бацање на физичком разбијена глава, хитно оперисан!

  • 15.09.2023. 13:08

У Основној школи "Слободан Пајић Баја" у Пећинцима догодио се ужасан инцидент када је на часу физичког ученик гвозденом куглом за бацање погодио ђака старијих разреда у главу, сазнаје Kурир!

Инцидент се, како сазнаје овај портал, догодио у понедјељак, а повријеђени ученик је одмах превезен за Београд у Дјечју клинику у Тиршовој гдје је оперисан у уторак и сада је добро.

Забринути родитељи ђака који похађају ову школу јавили су се редакцији Kурира и казали да су одјељења старијих разреда тог дана у поподневној смјени имали час физичког када су бацали куглу у даљ.

Нови случај породичног насиља: У Турбету претукао супругу пред бебом

Нови случај породичног насиља: У Турбету претукао супругу пред бебом

- Један дјечак је бацио куглу, а други се изненада нашао испред њега и ненамјерно га је дјечак погодио куглом у главу. Дјеца су била уплашена и забринута, а дјечак је хитно одвезен у болницу гдје је касније оперисан јер је имао тешку фрактуру лобање. Kакве ће то посљедице оставити на његово здравље и наставак школовања, не знамо - рекао је један родитељ.

Истиче да све родитеље дјеце која похађају ту школу занима како је до овог, умало кобног догађаја дошло, и да ли ће Министарство просвјете преиспитати одговорност школе за то.

Величао акцију

Величао акцију "Олуја" у бањалучком маркету и провоцирао

Мајка повријеђеног дјечака потврдила је за Kурир да се у понедјељак несрећа догодила.

ОШ "Слободан Пајић Баја"

Без одговара

Kурир је више пута позвао школу на фиксни телефон доступан на сајту, али нико није одговарао на позиве. Упутили су и питања мејлом, али одговоре још нису добили.

- Мој син је оперисан и сада је добро хвала Богу. Једино то ми је битно, детаље не знам, дјеца која су била тамо најбоље знају шта се десило - кратко је казала мајка повријеђеног основца.

Одбјегли затвореник: Ухапшен двоструки убица Алекса Мицан!

Одбјегли затвореник: Ухапшен двоструки убица Алекса Мицан!

Из Дјечје клинике у Тиршовој потврдили су за Kурир да се дјечак из Пећинаца налази у овој здравственој установи, да је оперисан и да је у стабилном стању.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм