Užas u školi

Osnovcu gvozdenom kuglom za bacanje na fizičkom razbijena glava, hitno operisan!

  • 15.09.2023. 13:08

U Osnovnoj školi "Slobodan Pajić Baja" u Pećincima dogodio se užasan incident kada je na času fizičkog učenik gvozdenom kuglom za bacanje pogodio đaka starijih razreda u glavu, saznaje Kurir!

Incident se, kako saznaje ovaj portal, dogodio u ponedjeljak, a povrijeđeni učenik je odmah prevezen za Beograd u Dječju kliniku u Tiršovoj gdje je operisan u utorak i sada je dobro.

Zabrinuti roditelji đaka koji pohađaju ovu školu javili su se redakciji Kurira i kazali da su odjeljenja starijih razreda tog dana u popodnevnoj smjeni imali čas fizičkog kada su bacali kuglu u dalj.

Novi slučaj porodičnog nasilja: U Turbetu pretukao suprugu pred bebom

Novi slučaj porodičnog nasilja: U Turbetu pretukao suprugu pred bebom

- Jedan dječak je bacio kuglu, a drugi se iznenada našao ispred njega i nenamjerno ga je dječak pogodio kuglom u glavu. Djeca su bila uplašena i zabrinuta, a dječak je hitno odvezen u bolnicu gdje je kasnije operisan jer je imao tešku frakturu lobanje. Kakve će to posljedice ostaviti na njegovo zdravlje i nastavak školovanja, ne znamo - rekao je jedan roditelj.

Ističe da sve roditelje djece koja pohađaju tu školu zanima kako je do ovog, umalo kobnog događaja došlo, i da li će Ministarstvo prosvjete preispitati odgovornost škole za to.

Veličao akciju

Veličao akciju "Oluja" u banjalučkom marketu i provocirao

Majka povrijeđenog dječaka potvrdila je za Kurir da se u ponedjeljak nesreća dogodila.

OŠ "Slobodan Pajić Baja"

Bez odgovara

Kurir je više puta pozvao školu na fiksni telefon dostupan na sajtu, ali niko nije odgovarao na pozive. Uputili su i pitanja mejlom, ali odgovore još nisu dobili.

- Moj sin je operisan i sada je dobro hvala Bogu. Jedino to mi je bitno, detalje ne znam, djeca koja su bila tamo najbolje znaju šta se desilo - kratko je kazala majka povrijeđenog osnovca.

Odbjegli zatvorenik: Uhapšen dvostruki ubica Aleksa Mican!

Odbjegli zatvorenik: Uhapšen dvostruki ubica Aleksa Mican!

Iz Dječje klinike u Tiršovoj potvrdili su za Kurir da se dječak iz Pećinaca nalazi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, da je operisan i da je u stabilnom stanju.

Pratite nas i putem Vibera