Опљачкан породични дом оца Предрага Поповића

  • Извор: Курир
  • 03.03.2024. 15:24

Отац Предраг Поповић, свештеник Српске православне цркве, познат је на интернету; он је веома активан на друштвенима мрежама, али и на Јутјубу, гдје редовно прича о различитим аспектима живота из нешто другачије, духовне призме.

Свештеник често на сликовит и питак начин даје вриједне лекције о вјери, породици, браку, свакодневним односима, али неријетко и раскринкава неке митове и погрешна увјерења која имамо о православној вјери.

Но, отац Предраг Поповић је овог пута, ипак, подијелио објаву нешто другачије врсте, пруживши кратак увид у дешавања у свом животу.

Наиме, његов породични дом је овог јутра док је са породицом био на литургији - обијен!

"Јутрос нам обили стан док смо били на литургији... Нек смо ми живи и здрави", написао је свештеник уз снимак свог дома на коме се види како је намјештај испретуран, браве обијене, ствари разбацане...


Појавио се снимак: Ево како Се Бресквица понашала према Теја Дори након финала

Појавио се снимак: Ево како Се Бресквица понашала према Теја Дори након финала

Укратко, све су затекли у комплетном хаосу.

Лопови су ишли дотле да су провјерили и испразнили чак и дјечије кесице, премда су ситнину оставили, пише "Курир".

Поповић је открио и да чекају полицију како би се обавио увиђај, те је истакао да су лопови ушли кроз мали прозор у кухињи. Он је на крају закључио да је ријеч о искушењу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм