Opljačkan porodični dom oca Predraga Popovića

 • Izvor: Kurir
 • 03.03.2024. 15:24

Otac Predrag Popović, sveštenik Srpske pravoslavne crkve, poznat je na internetu; on je veoma aktivan na društvenima mrežama, ali i na Jutjubu, gdje redovno priča o različitim aspektima života iz nešto drugačije, duhovne prizme.

Sveštenik često na slikovit i pitak način daje vrijedne lekcije o vjeri, porodici, braku, svakodnevnim odnosima, ali nerijetko i raskrinkava neke mitove i pogrešna uvjerenja koja imamo o pravoslavnoj vjeri.

No, otac Predrag Popović je ovog puta, ipak, podijelio objavu nešto drugačije vrste, pruživši kratak uvid u dešavanja u svom životu.

Naime, njegov porodični dom je ovog jutra dok je sa porodicom bio na liturgiji - obijen!

"Jutros nam obili stan dok smo bili na liturgiji... Nek smo mi živi i zdravi", napisao je sveštenik uz snimak svog doma na kome se vidi kako je namještaj ispreturan, brave obijene, stvari razbacane...


Pojavio se snimak: Еvo kako Se Breskvica ponašala prema Teja Dori nakon finala

Pojavio se snimak: Еvo kako Se Breskvica ponašala prema Teja Dori nakon finala

Ukratko, sve su zatekli u kompletnom haosu.

Lopovi su išli dotle da su provjerili i ispraznili čak i dječije kesice, premda su sitninu ostavili, piše "Kurir".

Popović je otkrio i da čekaju policiju kako bi se obavio uviđaj, te je istakao da su lopovi ušli kroz mali prozor u kuhinji. On je na kraju zaključio da je riječ o iskušenju.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

  ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

 • 21:15 Serija: Ko te šiša (12+)

  Serija: Ko te šiša (12+)

 • 21:45 Serija: Nasljednici (12+)

  ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

 • 22:45 Film

  ''''Film

 • 00:55 Noćni program

  Noćni program