Евровизија

Појавио се снимак: Ево како се Бресквица понашала према Теја Дори након финала

 • Извор: Курир
 • 03.03.2024. 14:27

Финале "Песме за Евровизију 2024" синоћ се завршило, али утисци се још нису слегли, али ни страсти фанова смириле.

До самог краја гласања било је неизвјесно, за прво мјесто су се бориле Анђела Игњатовић Бресквица и Теја Дора, а да побиједи Теја пресудили су гласови стручног жирија.

Иако су током читавог такмичења важиле за убједљиве фаворите, Теја и Бресквица су доказале да је колегијалност изнад ривалства, што су забиљежиле и камере у бекстејџу.


Хрвати ће бити одушевљени, а Срби: Ево ко су фаворити на Евровизији

Хрвати ће бити одушевљени, а Срби: Ево ко су фаворити на Евровизији

Наиме, на снимку који је освануо на платформи Икс (некадашњи Твитер) јасно се види како се Бресквица понаша према колегиници.

Док јој се Теја приближавала она је устала са свог мјеста и са широким осмијехом на лицу је срдачно загрлила.

"Бесмисао свих ратова", гласио је коментар корисника Твитера који је овај видео-снимак и подијелио.

Подсјетимо, након што јој је измакла побједа, Бресквица се данас огласила на свом Инстаграм профилу, те је истакла да ће свим срцем подржати колегиницу која је однијела побједу, преноси "Курир".


Сви се питају: Знате ли колико година има Теја Дора?

Сви се питају: Знате ли колико година има Теја Дора?

"Добро јутро драги моји. Јављам вам се тек сада јер смо синоћ мало славили, па сам жељела да оставим телефон и уживам у друштву своје породице и свог тима. Желим да вам се захвалим на свим гласовима (и још једном да нагласим да су ишли у хуманитарне сврхе тако да ми је због тога још драже што их је толико било), и на свој подршци која је била заиста огромна. Такође желим и јавно да честитам нашој драгој Теја Дори и да јој пожелим пуно среће, бодрићемо те сви. Сада се враћамо старим навикама и обавезама и наравно наступима. Једва вас све чекам. Воли вас ваша Бресква", написала је она.

Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)