Шеф посланичке групе СНС

Јованов на писање медија из ФБиХ: Свако се чеше гдје га сврби

  • Извор: Новости.рс
  • 01.07.2024. 14:19

Шеф посланичке групе СНС у Скупштини Србије Миленко Јованов реаговао на писања ФБиХ и опозиционих медија у Србији који су се обрушили на предсједника Србије, Александра Вучића.

Подсјетимо, медији су пренијели да је сарајевски Klix.ba објавио текст са насловом "Вучић још једном показао зашто му је Милошевић бескрајно вјеровао као министру информисања", а за насловну фотографију ставили су слику Вучића из УН на којој је огрнут српском заставом.

Одмах им се придружио опозициони медиј Данас, који је објавио текст са истим насловом, пренијеле су Новости.

На то је реаговао и Јованов, који је на свом налогу на друштвеној мрежи X написао "да се свако чеше тамо гдје га сврби".

"Сарајевску политичку и медијску чаршију, огрезлу у антисрпски шовинизам, и даље највише сврби српска тробојка, коју је предсједник Вучић унио на засиједање ГС УН. Прошло је мјесец дана од тада, али они и даље само о томе причају...", написао је Јованов.

"Данас се, међутим, портал Кликс.ба тобож забринуо због терористичког акта, који се десио у Београду за викенд. Њих занима шта раде српске службе безбједности?! Вјероватно нису добили план рада наших служби за ову годину, па морају овако јавно да га траже. Њима да се поднесе извјештај. Може непосредно, а може и преко овлашћеног дистрибутера њихових писанија за територију Србије, таблоида Данас. Мртва је трка ко од њих више брине за безбједност грађана Србије...", наводи даље он.

"Наравно, предсједник Вучић је крив и за терористички акт, који се у Београду десио. Не сјећам се да су Хариса Силајџића или Бакира Изетбеговића окривили за терористички акт из 2011. године, када је вехабија пуцао на амбасаду САД у Сарајеву. Лицемјерно, баш.

А за шта је, онда крив предсједник Вучић? Па крив им је зато што је ствари назвао правим именом, повезао терористички акт са умоболном оркестрираном кампањом мржње, која је против Србије и српског народа вођена и која се води и данас, баш из Сарајева. А највише је крив због српске тробојке. То баш не могу да му забораве...", додао је Јованов.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.