Београд

Дирљива сцена испред Института за онкологију: Подршка хуманом таксисти Бранку!

  • Извор: Курир
  • 30.05.2024. 15:08

Колеге и пријатељи чувеног таксисте Бранка Антића јуче су му приредили изненађење испред Института за онкологију, гдје се овај хуманитарац налази на лијечењу!

Бројни пријатељи и колеге окупили су се јуче испред ове болнице и пјевали му пјесму "Ој Косово, Косово" и "Ђенерале, нек је твојој мајци хвала", док су их пацијенти посматрали и слушали кроз прозор.

Објављен је и дирљив снимак на сторију Инстаграм странице "Мој_бео_град_".

- Институт за онкологију, подршка једном пацијенту Бранку од његових колега/ пријатеља, нисам упућена. Али предивна сцена - наводи се у опису снимка.

Потом се у одговору јавио и један од његових пријатеља.

Змија у центру Бањалуке препала грађане

Змија у центру Бањалуке препала грађане

- Није то један Бранко, то је наш Бранко Антић. Познати таксиста који је помогао свима током епидемије коронавируса (хумани такси), скоро 1.000 малишана са Косова и Метохије је одвео први пут да виде море, обезбиједио зубарске амбуланте такође у јужној покрајини, стипендира 30-оро дјеце (100 евра по дјетету мјесечно) из угрожених породица - написао је његов пријатељ и додао:

- Бранко води највећу битку и зато смо му данас пружили подршку да му огријемо срце као што је он увијек чинио то другима.

Подсјетимо, Антић је јавности постао познат током пандемије коронавируса када је бесплатно превозио здравствене раднике ковид зона на посао. На јесен 2021. године му је откривен рак бубрега, услиједило је вађење бубрега, а касније и метастазе на плућима.

Звезда Гранда проговорила о тешкој саобраћајки

Звезда Гранда проговорила о тешкој саобраћајки

Антић је добио бројна признања за свој хуманитарни рад, а међу њима су Орден заслуга за народ од предсједника државе, награда за херојско дјело "Деспот Стефан Лазаревић" Града Београда, плакета "Доброчинитељ" Владе Србије.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: 16 блокова (12+)

    ''Филм: 16 блокова (12+)

  • 22:00 Серија: Преко Атлантика (12+)

    'Серија: Преко Атлантика (12+)

  • 23:00 Серија: 1994 (16+) (Р)

    ''Серија: 1994 (16+) (Р)