Beograd

Dirljiva scena ispred Instituta za onkologiju: Podrška humanom taksisti Branku!

  • Izvor: Kurir
  • 30.05.2024. 15:08

Kolege i prijatelji čuvenog taksiste Branka Antića juče su mu priredili iznenađenje ispred Instituta za onkologiju, gdje se ovaj humanitarac nalazi na liječenju!

Brojni prijatelji i kolege okupili su se juče ispred ove bolnice i pjevali mu pjesmu "Oj Kosovo, Kosovo" i "Đenerale, nek je tvojoj majci hvala", dok su ih pacijenti posmatrali i slušali kroz prozor.

Objavljen je i dirljiv snimak na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad_".

- Institut za onkologiju, podrška jednom pacijentu Branku od njegovih kolega/ prijatelja, nisam upućena. Ali predivna scena - navodi se u opisu snimka.

Potom se u odgovoru javio i jedan od njegovih prijatelja.

Zmija u centru Banjaluke prepala građane

Zmija u centru Banjaluke prepala građane

- Nije to jedan Branko, to je naš Branko Antić. Poznati taksista koji je pomogao svima tokom epidemije koronavirusa (humani taksi), skoro 1.000 mališana sa Kosova i Metohije je odveo prvi put da vide more, obezbijedio zubarske ambulante takođe u južnoj pokrajini, stipendira 30-oro djece (100 evra po djetetu mjesečno) iz ugroženih porodica - napisao je njegov prijatelj i dodao:

- Branko vodi najveću bitku i zato smo mu danas pružili podršku da mu ogrijemo srce kao što je on uvijek činio to drugima.

Podsjetimo, Antić je javnosti postao poznat tokom pandemije koronavirusa kada je besplatno prevozio zdravstvene radnike kovid zona na posao. Na jesen 2021. godine mu je otkriven rak bubrega, uslijedilo je vađenje bubrega, a kasnije i metastaze na plućima.

Zvezda Granda progovorila o teškoj saobraćajki

Zvezda Granda progovorila o teškoj saobraćajki

Antić je dobio brojna priznanja za svoj humanitarni rad, a među njima su Orden zasluga za narod od predsjednika države, nagrada za herojsko djelo "Despot Stefan Lazarević" Grada Beograda, plaketa "Dobročinitelj" Vlade Srbije.

(Kurir)

Pratite nas i putem Vibera