Деспотовац

Цеца продаје прелијепу кућу на селу, цијена ситница

  • Извор: Курир
  • 17.05.2024. 21:48

Извјесна Светлана продаје кућу од 75 квадрата у општини Деспотовац.

Има двије терасе, гаражу и радионицу, посједује и припадајући плац од три ара, а кроз двориште протиче и поток, а све то за 19.000 евра.

"Кућа је у Ресавици, општина Деспотовац. Има 75 квадрата, састоји се од дневне собе, кухиње са трпезаријом, двије спаваће собе и купатила. Ту су и терасе са предње и задње стране куће. Од помоћних објеката су гаража, вешерај, радионица, шпајз и наткривена шупа. Посједује и припадајући плац од три ара. Вода и канализација су градске, као и централно гријање. Кућа је 1/1 и одмах је усељива", пише Светлана, коју су медији у Србији након ове објаве назвали Цеца.


Поједини грађани БиХ добијају по 200 марака

Поједини грађани БиХ добијају по 200 марака

Даље наводи да кроз двориште протиче поток који је озидан и са малим дрвеним мостићем.

Напомиње да је Ресавица мало и мирно рударско мјесто, окружено шумама и природом.

"У насељу постоји основна школа, пошта, амбуланта, бензинска пумпа, продавнице, пекара...У кругу од 15 километара су и манастири Манасија и Раваница, Лисине, Сисевац, Водопад Прскало, Музеј угљарства и тако даље. Цена куће је 19.000 евра", закључује Светлана, преноси "Курир".


Продаје имање као из бајке са 1.000 стабала вишње - ово је цијена

Продаје имање као из бајке са 1.000 стабала вишње - ово је цијена


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм