Сремска Митровица

Брачни пар се посвађао па се гађали лубеницама, оставили хаос испред зграде

  • Извор: Курир
  • 26.07.2024. 17:24

Синоћ, дио станара зграде у насељу Матије Худји у Сремској Митровици био је присиљен да слуша гласну свађу и буку која је долазила из улаза зграде. Бука и свађа, која је трајала дуже времена, застрашила је старије станаре приземља и првог спрата, те нико није смио да изађе или да позове полицију.

Након што се ситуација коначно смирила, станари су имали шта да виде – улаз зграде био је прекривен разбацаним комадима лубенице.

Како су станари објаснили, млади брачни пар, рјешавајући своје брачне несугласице, одлучио је да се гађа лубеницама око два сата ујутро, што је резултирало несвакидашњим призором. Јутрос, станари су затекли улаз зграде прекривен комадима лубеница и смећем, што је многима онемогућило да нормално изађу из зграде.

Комунална инспекција обавијештена, а радници градског становања су брзо реаговали и очистили улаз зграде. Цијели случај је пријављен комуналној полицији.

Станари су открили да је у питању млади брачни пар са троје мале дјеце. Како кажу, из њиховог стана се често чула бука, али ништа алармантно. Међутим, овај обрачун са лубеницама их је потпуно изненадио. Управница зграде Биљана Сувић, је изразила жаљење што инцидент није пријављен током ноћи, али је додала да разумије старије станаре који су већином у пензији и нису се усудили да интервенишу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    '''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм (Р)

    ' ''Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.