Sremska Mitrovica

Bračni par se posvađao pa se gađali lubenicama, ostavili haos ispred zgrade

  • Izvor: Kurir
  • 26.07.2024. 17:24

Sinoć, dio stanara zgrade u naselju Matije Hudji u Sremskoj Mitrovici bio je prisiljen da sluša glasnu svađu i buku koja je dolazila iz ulaza zgrade. Buka i svađa, koja je trajala duže vremena, zastrašila je starije stanare prizemlja i prvog sprata, te niko nije smio da izađe ili da pozove policiju.

Nakon što se situacija konačno smirila, stanari su imali šta da vide – ulaz zgrade bio je prekriven razbacanim komadima lubenice.

Kako su stanari objasnili, mladi bračni par, rješavajući svoje bračne nesuglasice, odlučio je da se gađa lubenicama oko dva sata ujutro, što je rezultiralo nesvakidašnjim prizorom. Jutros, stanari su zatekli ulaz zgrade prekriven komadima lubenica i smećem, što je mnogima onemogućilo da normalno izađu iz zgrade.

Komunalna inspekcija obaviještena, a radnici gradskog stanovanja su brzo reagovali i očistili ulaz zgrade. Cijeli slučaj je prijavljen komunalnoj policiji.

Stanari su otkrili da je u pitanju mladi bračni par sa troje male djece. Kako kažu, iz njihovog stana se često čula buka, ali ništa alarmantno. Međutim, ovaj obračun sa lubenicama ih je potpuno iznenadio. Upravnica zgrade Biljana Suvić, je izrazila žaljenje što incident nije prijavljen tokom noći, ali je dodala da razumije starije stanare koji su većinom u penziji i nisu se usudili da intervenišu.

Pratite nas i putem Vibera