SNSD Bijeljina

Izgradnja kanalizacije premašila rokove i sredstva

  • 25.06.2018. 12:37

Izgradnja kanalizacije u Bijeljini samo je jedan je od projekata u nizu koji aktuelna vlast, predvođena SDS-om, koristi u predizborne svrhe, izjavio je odbornik SNSD-a u Skupštini grada Vaso Arsenović.

Arsenović je naglasio da je realizacija ovog projekta premašila sve rokove i planirana finansijska sredstva.

"U izgradnju kanalizacione mreže u Bijeljini u proteklih 13 godina uloženo je oko 65 miliona KM, a priključeno je svega devet hiljada korisnika. Ukoliko se radovi nastave ovom dinamikom, kanalizacija neće biti završena za 30 godina, a biće neophodno uložiti još 200 miliona KM", rekao je Arsenović.

Građani Bijeljine suočeni su i sa drugim infrastrukturnim problemima, istakao je i zamjenik predsjednika mladih SNSD-a Aleksandar Đurđević.

On je rekao da su stanovnici Semberije taoci predizborne kampanje SDS-a, odnosno, kako je rekao, nemarne, nestručne i bahate Gradske uprave.

"Tražimo od gradskih vlasti da obrazlože da li će i kada ispuniti obećanja i završiti dugo najavljivane projekte kojima će poboljšati uslove života na ovom području, ali vjerujemo da će njihova obećanja ostati samo još jedno "mrtvo slovo na papiru"", rekao je Đurđević.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:00 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 13:30 Тајне музеја

    '' Тајне музеја

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.