Кандидат за градоначелника Бијељине

Др Лазић код Марића: Захвални смо Влади Србије и предсједнику Вучићу, Дрина нас спаја, а не раздваја

  • Извор: АТВ
  • 27.09.2024. 12:58

Ми смо прве комшије Србији, тако да се ми практично и не осјећамо као друга држава. Увијек волим да кажем нас Дрина спаја, а не раздваја, изјавио је др Микајло Лазић, кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине.

"Сви из Бијељине смо окренути према Београду и Новом Саду. Ја сам у Новом Саду завршио факултет, а у Београду двије специјализације. Пријатељства смо стварали и одржавали са Србијом и драго ми је да је тако", рекао је Лазић гостујући на београдској ТВ „Хепи".

Др Лазић се, у разговору са водитељем и аутором Миломиром Марићем, осврнуо и на посјету министра здравља Србије бијељинској болници.

"Велико нам је задовољство што је министар здравља Србије Златибор Лончар посјетио нашу Болницу и захвални смо Влади Србије и предсједнику Александру Вучићу на таквом гесту. Наша болница је прва болница у Српској коју је посјетио један министар из Владе Србије и то нам много значи“, изјавио је др Лазић.

Повезаност са Србијом је веома важна и Семберци су јако везани за Србију, истакао је др Лазић и додао да је његов главни циљ просперитет Семберије и сарадња.

"Често волим да кажем да Семберија мора отворити и врата и прозоре, да сарадња крене и да се повежемо. Ми Семберци смо јако везани за Србију, важна нам је та конекција и његујемо је. Један од значајних пројеката је изградња ауто-пута. Ми се том аутопуту јако радујемо јер ћемо практично постати предграђе Београда. Моћи ћемо до Новог Београда стићи за мање од сат времена. Ми очекујемо да ћемо отварањем ауто-пута те везе са људима из Владе Републике Србије искористити да донесемо добробит у Семберију, инвестиције, нова радна мјеста и слично", рекао је др Лазић.


Пратите нас и путем Вибера