ТикТок

Српкиња објавила снимак из Ријеке и покренула лавину коментара

  • Извор: Агенције
  • 09.09.2024. 09:26

Српска Тиктокерика, која на овој друштвеној платформи објављује под профилом @__иамми.__, прије пет година преселила се у Хрватску, а тек сада је одлучила да исприча да ли се због тога покајала.

"Једна од мојих најбољих одлука била је та што сам се прије пет година из Србије преселила у Ријеку, гдје сам почела живот на мору", рекла је она у видео снимку и показала како ужива уз море у градићу Краљевици, смјештеном између Ријеке и Цриквенице.

Која је разлика минималне и загарантоване пензије

Која је разлика минималне и загарантоване пензије

"Морам да признам да сам као мала маштала о томе да ћу једног дана имати кућу на мору. И то не било какву, него неку кућицу, онако, преслатку, дрвену, на некој плажи...", испричала је и објаснила колико је срећна што живи поред мора. 

"Обожавам то што данас живим на мору и што море гледам цијеле године. Обожавам то што могу у било које доба дана и ноћи љети само отићи до мора и скочити у воду. Обожавам то што могу дане и ноћи проводити на плажама", рекла је, па закључила:

"На мору је све увијек љепше, боље и другачије".

Овај човјек би први могао да има богатство од 1.000 милијарди долара

Овај човјек би први могао да има богатство од 1.000 милијарди долара

Њена објава покренула је лавину коментара, наравно, позитивних.

"Браво, поздрав из Сплита", "Поздрав из Ловрана" и "Нека си... Добродошла", писали су јој људи из свих крајева Хрватске.

@__iammi.__ Ljeto ☀️☀️ #hrvatska #hrvatska🇭🇷 #rijeka #rijekacity #rijeka #f #fyp #foryou #fypシ #more #more #more ♬ original sound - iammi

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Ред Рок (12+) (Р)

    Ред Рок (12+) (Р)

  • 12:45 Серија: Мућке (12+) (Р)

    ''Серија: Мућке (12+) (Р)

  • 13:15 Серија: Истине и лажи (12+)

    'Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица