TikTok

Srpkinja objavila snimak iz Rijeke i pokrenula lavinu komentara

  • Izvor: Agencije
  • 09.09.2024. 09:26

Srpska Tiktokerika, koja na ovoj društvenoj platformi objavljuje pod profilom @__iammi.__, prije pet godina preselila se u Hrvatsku, a tek sada je odlučila da ispriča da li se zbog toga pokajala.

"Jedna od mojih najboljih odluka bila je ta što sam se prije pet godina iz Srbije preselila u Rijeku, gdje sam počela život na moru", rekla je ona u video snimku i pokazala kako uživa uz more u gradiću Kraljevici, smještenom između Rijeke i Crikvenice.

Koja je razlika minimalne i zagarantovane penzije

Koja je razlika minimalne i zagarantovane penzije

"Moram da priznam da sam kao mala maštala o tome da ću jednog dana imati kuću na moru. I to ne bilo kakvu, nego neku kućicu, onako, preslatku, drvenu, na nekoj plaži...", ispričala je i objasnila koliko je srećna što živi pored mora. 

"Obožavam to što danas živim na moru i što more gledam cijele godine. Obožavam to što mogu u bilo koje doba dana i noći ljeti samo otići do mora i skočiti u vodu. Obožavam to što mogu dane i noći provoditi na plažama", rekla je, pa zaključila:

"Na moru je sve uvijek ljepše, bolje i drugačije".

Ovaj čovjek bi prvi mogao da ima bogatstvo od 1.000 milijardi dolara

Ovaj čovjek bi prvi mogao da ima bogatstvo od 1.000 milijardi dolara

Njena objava pokrenula je lavinu komentara, naravno, pozitivnih.

"Bravo, pozdrav iz Splita", "Pozdrav iz Lovrana" i "Neka si... Dobrodošla", pisali su joj ljudi iz svih krajeva Hrvatske.

@__iammi.__ Ljeto ☀️☀️ #hrvatska #hrvatska🇭🇷 #rijeka #rijekacity #rijeka #f #fyp #foryou #fypシ #more #more #more ♬ original sound - iammi

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Red Rok (12+) (R)

    Red Rok (12+) (R)

  • 12:45 Serija: Mućke (12+) (R)

    ''Serija: Mućke (12+) (R)

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    'Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica