Црна Гора

Покрет "Европа сад" одбацио иницијативу ДПС-а о разрјешењу Мандића

  • Извор: СРНА
  • 28.02.2024. 18:41

Посланички клуб Покрета "Европа сад" одбацио је иницијативу ДПС-а да се Андрија Мандић разријеши дужности предсједника парламента.

Обавјештење ДПС-у да одбацују иницијативу за разрјешење Мандића, потписао је шеф клуба посланика овог покрета Василије Чарапић.

"Из објективних немогућности да примијенимо једнаки аршин, при разматрању ваше иницијативе, а све у складу са документом у прилогу, овим путем вас обавјештавамо да не подржавамо ваш приједлог да се Андрија Мандић разријеши дужности предсједника Скупштине Црне Горе", рекао је Чарапић.

Предсједништво ДПС-а донијело је јуче одлуку да покрене иницијативу о смјени Андрије Мандића са мјеста предсједника Скупштине Црне Горе.


Конаковићу смета застава Српске: Послао протестно писмо Црној Гори

Конаковићу смета застава Српске: Послао протестно писмо Црној Гори

ДПС је данас ту иницијативу доставио свим посланичким клубовима.

Један од разлога за покретање иницијативе, како су образложили из ДПС-а, је и јучерашња посјета предсједника Република Српска Милорада Додика Црној Гори, али и то што у Мандићевом кабинету стоји српска тробојка.

Шеф Клуба посланика ДПС-а Андрија Николић средином јануара рекао је да ће поднијети иницијативу за смјену Мандића "веома брзо, у тренутку када процијене да постоји шанса за њену реализацију".

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)