Crna Gora

Pokret "Еvropa sad" odbacio inicijativu DPS-a o razrješenju Mandića

  • Izvor: SRNA
  • 28.02.2024. 18:41

Poslanički klub Pokreta "Еvropa sad" odbacio je inicijativu DPS-a da se Andrija Mandić razriješi dužnosti predsjednika parlamenta.

Obavještenje DPS-u da odbacuju inicijativu za razrješenje Mandića, potpisao je šef kluba poslanika ovog pokreta Vasilije Čarapić.

"Iz objektivnih nemogućnosti da primijenimo jednaki aršin, pri razmatranju vaše inicijative, a sve u skladu sa dokumentom u prilogu, ovim putem vas obavještavamo da ne podržavamo vaš prijedlog da se Andrija Mandić razriješi dužnosti predsjednika Skupštine Crne Gore", rekao je Čarapić.

Predsjedništvo DPS-a donijelo je juče odluku da pokrene inicijativu o smjeni Andrije Mandića sa mjesta predsjednika Skupštine Crne Gore.


Konakoviću smeta zastava Srpske: Poslao protestno pismo Crnoj Gori

Konakoviću smeta zastava Srpske: Poslao protestno pismo Crnoj Gori

DPS je danas tu inicijativu dostavio svim poslaničkim klubovima.

Jedan od razloga za pokretanje inicijative, kako su obrazložili iz DPS-a, je i jučerašnja posjeta predsjednika Republika Srpska Milorada Dodika Crnoj Gori, ali i to što u Mandićevom kabinetu stoji srpska trobojka.

Šef Kluba poslanika DPS-a Andrija Nikolić sredinom januara rekao je da će podnijeti inicijativu za smjenu Mandića "veoma brzo, u trenutku kada procijene da postoji šansa za njenu realizaciju".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.