Загреб

Мајка троје дјеце нестала прије 7 дана: Очајна кума моли за помоћ

  • Извор: Агенције
  • 18.06.2024. 08:21

На страници "Нестали.хр" објављено је да је 11. јуна ове године нестала Анита Јурић (36). Удаљила се са адресе на загребачкој Савици, Улица Владимира Руждјака. Анита живи у Дубрави.

Висока је 165 центиметара, има кестењасту боју косе и смеђе очи те је слабије тјелесне грађе. Била је обучена у свијетлозелену мајицу кратких рукава, сиве уске тајице и бијеле патике, стоји на страници.

Анита је кума блогерке Кристина Ковачевић Хитрец која је објавила апел на својој Фејсбук страници Мамин блог. Пише како је према посљедњим информацијама захваљујући надзорним камерама Анита виђена у кафићу Галерија на Савици те паркиралишту код тог кафића, преноси "Нет".

Вања добио температуру и умро дан касније, диспечер није хтио да пошаље Хитну

Вања добио температуру и умро дан касније, диспечер није хтио да пошаље Хитну

"Молим вас, ако је неко видио моју куму, нека ми јави. Удаљила се из аута на Савици у 19 сати. Иначе живи у Дубрави. На себи има зелену Томи Хилфигер мајицу, сиве тајице и бијеле Њу Баланс патике. Има и наочаре као на слици", пише блогерка.

Неколико дана након тога поновила је апел.

"Изгубили смо два кључна дана због грешке у комуникацији. Молим све добре људе да дијеле, а оне зле нек заобиђу објаву", написала је у посљедњој објави.

За "Данас.хр" Кристина је рекла да су сви у страху јер Анита има троје мале дјеце.

"Она никад није и не би остављала своју дјецу на тако дуго вријеме. Забринута сам да себи можда није нешто нажао учинила, али ипак се надам и вјерујем да није јер је она иначе снажна жена. Очајни смо сви", испричала је кума Кристина која ју је описала као јако брижну мајку.

Шипком ударио дјевојку па је силовао: Полиција објавила снимак и тражи помоћ

Шипком ударио дјевојку па је силовао: Полиција објавила снимак и тражи помоћ

Анита има кћерку од четири године и два сина од шест и девет година.

Апелује се на грађане да, уколико имају информација о Анити, обавијестите најближу полицијску станицу или назову на број 192. Такође, информације могу доставити на мејл адресу: нестали@нестали.хр.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.