Сплит

Шипком ударио дјевојку па је силовао: Полиција објавила снимак и тражи помоћ

  • Извор: Агенције
  • 18.06.2024. 07:29

Полиција тражи непознатог мушкарца који је у Сплиту шипком ударио млађу женску особу, након чега ју је полно злостављао па побјегао.

Сплитска полиција сада је објавила снимак надзорне камере која приказује мушкарца који је још увијек у бијегу. 

Мушкарац на снимку прелази раскрсницу, накратко се зауставља, а затим се враћа и стоји на путу. Убрзо одлази у смјеру из којег је дошао. Снимак није најбољег квалитета па није могуће разазнати детаље.

Из полиције моле грађане да им дојаве ако имају било какве информације о њему. То могу учинити позивом на број 192, доласком у најближу полицијску стницу или мејлом сплитско-далматинска@полиција.хр.

Информације се могу дојавити и анонимно.

Напао је на Кману, дјевојка је тешко повријеђена

Подсјетимо, напад се догодио на Кману нешто прије три сата ујутро 16. јуна. 

Нападнута дјевојка, сазнаје се, има 18 година.

Жртва је превезена у болницу, гдје јој је пружена љекарска помоћ. Утврђено је да је задобила тешку тјелесну повреду у облику фрактуре запешћа на руци. Има и лакшу повреду на глави. Отпуштена је из болнице.

Полиција је на мјесту догађаја обавила увиђај. Обавијештено је и Жупанијско државно тужилаштво у Сплиту. У току је интензивно криминалистичко истраживање и трагање за починиоцем.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.