Код Подгорице

Драма у вртићу: Петогодишње дијете ишетало из зграде и изашло на магистралу

  • Извор: Телеграф
  • 09.08.2024. 21:42

Права драма одиграла се у вртићу "Звјездани врт“ у општини Зета надомак Подгорице, након што је петогодишње дијете само изашло и напустило зграду ове установе.

"Мој син рекао ми је да је тражио да иде у тоалет, након чега је добио одговор излази и залупиле су му врата. Он је плакао и неко вријеме провео у ходнику, а затим је узео своју торбу и уплакан напустио вртић. Стигао је до магистрале којом је наставио да трчи, док ниси наишли мајка и другар из вртића који га је препознао. Дијете је пронађено у шок стању, тресао се и плакао", написала је мајка једног дјечака на друштвеним мрежама.

Након овог инцидента, огласили су се надлежни из ЈПУ "Ђина Врбица" којој припада васпитна јединица "Звјездани врт"- Зета.

Одмах по сазнању, менаџмент је покренуо законску процедуру како би утврдио шта се десило. До окончања дисциплинског поступка запосленима је изречена мјера суспензије, пренијела је Рина.

"Менаџмент ЈПУ 'Ђина Врбица' овим путем исказује жаљење и истичемо да смо и сами непријатно изненађени овим догађајем. Након спроведеног законског поступка јавност ће бити благовремено информисана о спроведеној одлуци”, истиче се у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм