Kod Podgorice

Drama u vrtiću: Petogodišnje dijete išetalo iz zgrade i izašlo na magistralu

  • Izvor: Telegraf
  • 09.08.2024. 21:42

Prava drama odigrala se u vrtiću "Zvjezdani vrt“ u opštini Zeta nadomak Podgorice, nakon što je petogodišnje dijete samo izašlo i napustilo zgradu ove ustanove.

"Moj sin rekao mi je da je tražio da ide u toalet, nakon čega je dobio odgovor izlazi i zalupile su mu vrata. On je plakao i neko vrijeme proveo u hodniku, a zatim je uzeo svoju torbu i uplakan napustio vrtić. Stigao je do magistrale kojom je nastavio da trči, dok nisi naišli majka i drugar iz vrtića koji ga je prepoznao. Dijete je pronađeno u šok stanju, tresao se i plakao", napisala je majka jednog dječaka na društvenim mrežama.

Nakon ovog incidenta, oglasili su se nadležni iz JPU "Đina Vrbica" kojoj pripada vaspitna jedinica "Zvjezdani vrt"- Zeta.

Odmah po saznanju, menadžment je pokrenuo zakonsku proceduru kako bi utvrdio šta se desilo. Do okončanja disciplinskog postupka zaposlenima je izrečena mjera suspenzije, prenijela je Rina.

"Menadžment JPU 'Đina Vrbica' ovim putem iskazuje žaljenje i ističemo da smo i sami neprijatno iznenađeni ovim događajem. Nakon sprovedenog zakonskog postupka javnost će biti blagovremeno informisana o sprovedenoj odluci”, ističe se u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: