Локални избори

Залијепљен први плакат СНСД-а у Приједору: Сигурни у побједу и одличан резултат

  • Извор: СРНА
  • 06.09.2024. 11:43

Лијепљењем првог плаката приједорски СНСД данас је на Тргу мајора Зорана Карлице у Приједору започео предизборну кампању за локалне изборе 6. октобра на које излази с кандидатом за градоначелника и пуном одборничком листом.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Слободан Јавор изразио је сигурност у побједу и одличан резултат.

Јавор је истакао да СНСД има резултате иза себе, да су у претходне четири године урадили много за град и грађане.

"Разговарали смо и све пројекте које смо реализовали, реализовали смо заједнички са нашим грађанима. Оно што ме посебно радује је што су грађани то препознали и СНСД је одлучио да и ове изборе уђе у свако мјесто, у сваку мјесну заједницу", рекао је Јавор новинарима у Приједору.

Додик залијепио први плакат: Побједа у Бањалуци зове се Никола Шобот

Додик залијепио први плакат: Побједа у Бањалуци зове се Никола Шобот

Он је најавио више од 50 трибина у свим мјесним заједницама.

"Очекујемо најмање десет одборничких кандидата и, наравно, мјесто градоначелника. Такође, морам да захвалим нашим коалиционим партнерима за све ово што смо заједничким снагама градили. Желим да тако наставимо", поручио је Јавор.

Пожелио је свим политичким субјектима срећну предизборну кампању и позвао на одговорно вођење кампање - програмима, циљевима и идејама.

"Сматрам да нико не треба да се бави било ким другим осим самим собом. Значи, да водимо одговорну политику, здраву политику, да не заузимамо негативно медијски простор", додао је Јавор.

Слободан Јавор кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора

Слободан Јавор кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора

Носилац кандидатске листе СНСД-а за одборнике у Скупштини града Горан Велаула рекао је да су одборничком листом покривени и рурални и градски дијелови.

"Покрили смо све области, што се тиче културе, спорта, што се тиче привреде, пољопривреде, реалног сектора. Значи, сваки гласач ће моћи да изабере за кога да гласа и сигурно неће погријешити. Свако ће рећи да је њихова листа најбоља, али ми ћемо рећи да је наша и то ћемо доказати послије избора", каже Велаула.

Пратите нас и путем Вибера