Lokalni izbori

Zalijepljen prvi plakat SNSD-a u Prijedoru: Sigurni u pobjedu i odličan rezultat

  • Izvor: SRNA
  • 06.09.2024. 11:43

Lijepljenjem prvog plakata prijedorski SNSD danas je na Trgu majora Zorana Karlice u Prijedoru započeo predizbornu kampanju za lokalne izbore 6. oktobra na koje izlazi s kandidatom za gradonačelnika i punom odborničkom listom.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Slobodan Javor izrazio je sigurnost u pobjedu i odličan rezultat.

Javor je istakao da SNSD ima rezultate iza sebe, da su u prethodne četiri godine uradili mnogo za grad i građane.

"Razgovarali smo i sve projekte koje smo realizovali, realizovali smo zajednički sa našim građanima. Ono što me posebno raduje je što su građani to prepoznali i SNSD je odlučio da i ove izbore uđe u svako mjesto, u svaku mjesnu zajednicu", rekao je Javor novinarima u Prijedoru.

Dodik zalijepio prvi plakat: Pobjeda u Banjaluci zove se Nikola Šobot

Dodik zalijepio prvi plakat: Pobjeda u Banjaluci zove se Nikola Šobot

On je najavio više od 50 tribina u svim mjesnim zajednicama.

"Očekujemo najmanje deset odborničkih kandidata i, naravno, mjesto gradonačelnika. Takođe, moram da zahvalim našim koalicionim partnerima za sve ovo što smo zajedničkim snagama gradili. Želim da tako nastavimo", poručio je Javor.

Poželio je svim političkim subjektima srećnu predizbornu kampanju i pozvao na odgovorno vođenje kampanje - programima, ciljevima i idejama.

"Smatram da niko ne treba da se bavi bilo kim drugim osim samim sobom. Znači, da vodimo odgovornu politiku, zdravu politiku, da ne zauzimamo negativno medijski prostor", dodao je Javor.

Slobodan Javor kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora

Slobodan Javor kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora

Nosilac kandidatske liste SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Goran Velaula rekao je da su odborničkom listom pokriveni i ruralni i gradski dijelovi.

"Pokrili smo sve oblasti, što se tiče kulture, sporta, što se tiče privrede, poljoprivrede, realnog sektora. Znači, svaki glasač će moći da izabere za koga da glasa i sigurno neće pogriješiti. Svako će reći da je njihova lista najbolja, ali mi ćemo reći da je naša i to ćemo dokazati poslije izbora", kaže Velaula.

Pratite nas i putem Vibera