СНСД

Додик залијепио први плакат: Побједа у Бањалуци зове се Никола Шобот

  • Извор: СРНА
  • 06.09.2024. 07:37

Лидер СНСД-а Милорад Додик поручио је јутрос у Бањалуци, на почетку изборне кампање, да се побједа у овом граду зове Никола Шобот.

Додик је истакао да СНСД са својим кандидатима и листама претендује да побиједи и у осталим локалним заједницама у Српској, те додао да излази и у девет општина у Федерацији БиХ.

"Већ смо у побједничком расположењу, наш кандидата за градоначелника Бањалуке Никола Шобот је најбоља побједа коју овај град може да има у новијој политичкој историји. Својим ангажманом вратиће дух рада и сређености свега онога што нисмо могли да гледамо у Бањалуци у протеклом периоду", истакао је Додик након што је залијепио први плакат у Бањалуци.

Додик и Вучић у Малом Зворнику и Бајиној Башти

Додик и Вучић у Малом Зворнику и Бајиној Башти

Додик је рекао да очекује фер и коректну кампању што СНСД-у није проблем, а такву кампању очекује и кандидат ове странке за градоначелника Бањалуке Шобот.



Шобот такође очекује побједу, нагласивши да ће Бањалучанима понудити рад, струку, образовање, у ствари једну бољу Бањалуку.

"Формирали смо програм развоја Бањалуке и омогућићемо рад кроз нове пројекте. Идемо према побједи кроз важне и нове пројекте који ће Бањалуку да врате на пут развоја, да престанемо да се бавимо дневним популизмом већ оним што су реалне потребе", закључио је Шобот.

Први плакат СНСД-а је симболично залијепио испред Палате Републике Српске у Бањалуци и тиме започео предизборну кампању.

Пратите нас и путем Вибера