Сарајево

Огласио се Бакир Изетбеговић о изборима

  • Извор: Агенције
  • 06.10.2024. 23:17

Бакир Изетбеговић, лидер СДА поручио је, на конференцији за новинаре, да ова странка има разлоге да слави због резултата на локалним изборима у Босни и Херцеговини, али неће то урадити због поплава и трагедије због поплава и одрона.

Навео је како су имали 26 начелничких позиција на прошлим локалним изборима, док на овим имају 10 нових те су двије позиције изгубили.

Признао је да су имали велик пораз када је ријеч о позицијама за начелничка вијећа у КС. Навео је и да су у Мостару и Брчком добри резултати.

Снежана Ружичић остаје начелник Језера

Снежана Ружичић остаје начелник Језера

"СДА расте то је јасно", додао је он.

Поручио је како "не зна која му је побједа дража", те је истакао резултате у Брчком, Маглају, Великој Кладуши, Завидовићима...

"Тројка је показала шта не зна, ми смо само подцртали неке ствари, а и да нисмо, ствари су јасне јер се ради о нестабилној власти", рекао је Изетбеговић.

Указао је на лоше резултате НиП-а у општинским вијећима, а сматра како ће СДП увијек имати добре резултате у том сектору.

"Десило се што смо говорили да ће бити. Тројка ако овако настави да води, односно не води, могу рачунати да ће бити пометени", поручио је лидер СДА.

У Зеници 5:0, а шта је са Сарајевом?

У Зеници 5:0, а шта је са Сарајевом?

Када је ријеч о побједи Ибре Берила, против којег се води поступак, у Општини Трново (ФБиХ) рекао је:

"Али, урадио је добар посао за народ", додао је Изетбеговић.

Пратите нас и путем Вибера