Локални избори

Додик: Желимо да вратимо Модричу породици СНСД-а

  • Извор: СРНА
  • 16.09.2024. 19:07

Желимо да вратимо Модричу породици СНСД-а и да се у овој општини крене са инвестицијама, поручио је вечерас предсједник СНСД-а Милорад Додик.

Додик је уочи трибине у Модричи рекао новинарима да ће СНСД побиједити у 70 одсто локалних заједница у Српској на предстојећим изборима, као и да ће побједу остварити у свим градовима.

Лидер СНСД-а истакао је да су кандидати СНСД-а за начелнике Модриче Борислав Ракић и Вукосавља Дејан Јовић млади људи који могу да дају доста у перспективи.

"Желимо да уз нашу подршку у Модричи почне да се инвестира и ради. У протекле четири године грађани ништа од тога нису примјетили", рекао је Додик.

Додик је указао да у Модричи постоји проблем водоснабдијевања, што ће бити ријешено изградњом новог водовода.

Додик је најавио да ће у Модричи бити обновљени многи путеви, те подсјетио да су институције Српске уложиле, како је рекао, озбиљан новац у одбрамбени насип.

Он је навео да актуелни градоначелник Модриче никада није радио ни на једном пројекту са републичким институцијама, што је лоше за овај град.

Кандидат СНСД-а за начелника Модриче Борислав Ракић рекао је да је СНСД урадио много тога у цијелој Републици и да о овој политичкој партији и њеним кандидатима најбоље говоре дјела.

"Модрича је за мене центар Републике Српске и желим да одавде крене талас побједе СНСД-а. То ће дефинитивно бити, јер ће СНСД побиједити заједно са својим коалиционим партнерима", рекао је Ракић.

Носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину општину Модрича Петар Јелић истакао је да је за повратак Модриче на пут развоја неопходно да побиједи Ракић за начелника општина и да СНСД има скупштинску већину.

"Зато вас позивам на општу политичку мобилизацију и да на изборима оловком одлучите о будућности", рекао је Јелић.

Пратите нас и путем Вибера