Lokalni izbori

Dodik: Želimo da vratimo Modriču porodici SNSD-a

  • Izvor: SRNA
  • 16.09.2024. 19:07

Želimo da vratimo Modriču porodici SNSD-a i da se u ovoj opštini krene sa investicijama, poručio je večeras predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

Dodik je uoči tribine u Modriči rekao novinarima da će SNSD pobijediti u 70 odsto lokalnih zajednica u Srpskoj na predstojećim izborima, kao i da će pobjedu ostvariti u svim gradovima.

Lider SNSD-a istakao je da su kandidati SNSD-a za načelnike Modriče Borislav Rakić i Vukosavlja Dejan Jović mladi ljudi koji mogu da daju dosta u perspektivi.

"Želimo da uz našu podršku u Modriči počne da se investira i radi. U protekle četiri godine građani ništa od toga nisu primjetili", rekao je Dodik.

Dodik je ukazao da u Modriči postoji problem vodosnabdijevanja, što će biti riješeno izgradnjom novog vodovoda.

Dodik je najavio da će u Modriči biti obnovljeni mnogi putevi, te podsjetio da su institucije Srpske uložile, kako je rekao, ozbiljan novac u odbrambeni nasip.

On je naveo da aktuelni gradonačelnik Modriče nikada nije radio ni na jednom projektu sa republičkim institucijama, što je loše za ovaj grad.

Kandidat SNSD-a za načelnika Modriče Borislav Rakić rekao je da je SNSD uradio mnogo toga u cijeloj Republici i da o ovoj političkoj partiji i njenim kandidatima najbolje govore djela.

"Modriča je za mene centar Republike Srpske i želim da odavde krene talas pobjede SNSD-a. To će definitivno biti, jer će SNSD pobijediti zajedno sa svojim koalicionim partnerima", rekao je Rakić.

Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu opštinu Modriča Petar Jelić istakao je da je za povratak Modriče na put razvoja neophodno da pobijedi Rakić za načelnika opština i da SNSD ima skupštinsku većinu.

"Zato vas pozivam na opštu političku mobilizaciju i da na izborima olovkom odlučite o budućnosti", rekao je Jelić.

Pratite nas i putem Vibera