SNSD

Dodik zalijepio prvi plakat: Pobjeda u Banjaluci zove se Nikola Šobot

  • Izvor: SRNA
  • 06.09.2024. 07:37

Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je jutros u Banjaluci, na početku izborne kampanje, da se pobjeda u ovom gradu zove Nikola Šobot.

Dodik je istakao da SNSD sa svojim kandidatima i listama pretenduje da pobijedi i u ostalim lokalnim zajednicama u Srpskoj, te dodao da izlazi i u devet opština u Federaciji BiH.

"Već smo u pobjedničkom raspoloženju, naš kandidata za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot je najbolja pobjeda koju ovaj grad može da ima u novijoj političkoj istoriji. Svojim angažmanom vratiće duh rada i sređenosti svega onoga što nismo mogli da gledamo u Banjaluci u proteklom periodu", istakao je Dodik nakon što je zalijepio prvi plakat u Banjaluci.

Dodik i Vučić u Malom Zvorniku i Bajinoj Bašti

Dodik i Vučić u Malom Zvorniku i Bajinoj Bašti

Dodik je rekao da očekuje fer i korektnu kampanju što SNSD-u nije problem, a takvu kampanju očekuje i kandidat ove stranke za gradonačelnika Banjaluke Šobot.



Šobot takođe očekuje pobjedu, naglasivši da će Banjalučanima ponuditi rad, struku, obrazovanje, u stvari jednu bolju Banjaluku.

"Formirali smo program razvoja Banjaluke i omogućićemo rad kroz nove projekte. Idemo prema pobjedi kroz važne i nove projekte koji će Banjaluku da vrate na put razvoja, da prestanemo da se bavimo dnevnim populizmom već onim što su realne potrebe", zaključio je Šobot.

Prvi plakat SNSD-a je simbolično zalijepio ispred Palate Republike Srpske u Banjaluci i time započeo predizbornu kampanju.

Pratite nas i putem Vibera