Потпредсједник СНСД-а

Цвијановић: Очекујемо убједљиву изборну побједу СНСД-а у Станарима

  • Извор: СРНА
  • 16.09.2024. 16:06

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић поручила је данас да очекује убједљиву изборну побједу ове странке у Станарима, јер је политика СНСД-а створила претпоставке за стварање ове општине и њен развој.

"Политика СНСД-а је направила Станаре општином, утицала на то да се направе претпоставке за изградњу Термоелектране, отварање рудника, за запошљавање великог броја људи, а корист која долази у буџет општине проистиче из ренте", рекла је Цвијановићева новинарима у Станарима, гдје присуствује предизборној трибини СНСД-а.

Она је поручила да је политика СНСД-а допринијела изградњи комуналне и саобраћајне инфраструктуре у Станарима и свега што је потребно за живот грађана, те да је сигурна да ће се грађани водити том идејом и наградити политику СНСД-а на предстојећим локалним изборима.

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић рекао је да су Станари најмлађа општина у Републици Српској и да је по приходима становника у самом врху.

Он је поручио да Станари имају своју будућност и просперитет, али да им требају млади домаћини који ће их водити.

"Дошли смо у Станаре по поновну побједу СНСД-а, да пружимо подршку кандидату за начелника Дамиру Керићу и свим нашим кандидатима са одборничке листе и очекујемо да послије 6. октобра у овој општини власт има СНСД који ће заједно са институцијама Српске да развија ово мјесто", рекао је Вишковић.

Кандидат СНСД-а за начелника општине Станари Дамир Керић поручио је да се са данашњег митинга шаље јасна порука да Станаре од 7. октобра преузима СНСД.

"Одлучни смо у тој борби јер је у протекле четири године заустављен развој Станара. Због тога идемо у сигурну побједу", рекао је Керић.

Пратите нас и путем Вибера