Potpredsjednik SNSD-a

Cvijanović: Očekujemo ubjedljivu izbornu pobjedu SNSD-a u Stanarima

  • Izvor: SRNA
  • 16.09.2024. 16:06

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović poručila je danas da očekuje ubjedljivu izbornu pobjedu ove stranke u Stanarima, jer je politika SNSD-a stvorila pretpostavke za stvaranje ove opštine i njen razvoj.

"Politika SNSD-a je napravila Stanare opštinom, uticala na to da se naprave pretpostavke za izgradnju Termoelektrane, otvaranje rudnika, za zapošljavanje velikog broja ljudi, a korist koja dolazi u budžet opštine proističe iz rente", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Stanarima, gdje prisustvuje predizbornoj tribini SNSD-a.

Ona je poručila da je politika SNSD-a doprinijela izgradnji komunalne i saobraćajne infrastrukture u Stanarima i svega što je potrebno za život građana, te da je sigurna da će se građani voditi tom idejom i nagraditi politiku SNSD-a na predstojećim lokalnim izborima.

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je da su Stanari najmlađa opština u Republici Srpskoj i da je po prihodima stanovnika u samom vrhu.

On je poručio da Stanari imaju svoju budućnost i prosperitet, ali da im trebaju mladi domaćini koji će ih voditi.

"Došli smo u Stanare po ponovnu pobjedu SNSD-a, da pružimo podršku kandidatu za načelnika Damiru Keriću i svim našim kandidatima sa odborničke liste i očekujemo da poslije 6. oktobra u ovoj opštini vlast ima SNSD koji će zajedno sa institucijama Srpske da razvija ovo mjesto", rekao je Višković.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Stanari Damir Kerić poručio je da se sa današnjeg mitinga šalje jasna poruka da Stanare od 7. oktobra preuzima SNSD.

"Odlučni smo u toj borbi jer je u protekle četiri godine zaustavljen razvoj Stanara. Zbog toga idemo u sigurnu pobjedu", rekao je Kerić.

Pratite nas i putem Vibera