Kola

Cvijanović: Banjaluka ima budućnost uz SNSD i Šobota

  • Izvor: Agencije
  • 29.09.2024. 21:45

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da grad Banjaluka ima budućnost uz SNSD i kandidata za gradonačelnika Nikolu Šobota.

"Velika podrška koju imamo sve ove dane predizborne kampanje pokazuje da je narod opredijeljen za Šobota", izjavila je Cvijanovićeva novinarima u naselju Kola, gdje je održana predizborna tribina SNSD-a.

Ona je navela da sadašnji gradonačelnik Banjaluke svaki dan priredi neki šok i da su stanovnici Banjaluke s pravom nezadovoljni.

"Danas je bila saobraćajna gužva, prošli put nešto drugo, prije tri dana nešto treće. Imam utisak da se on igra sa Banjalukom kao da je riječ o najobičnijoj igrački. Svaki dan nam priređuje neku neprijatnost i mislim da građani to razumiju", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je dodala da građani žele ozbiljan i čestit grad koji se planski razvija, grad u kojem će se znati šta se dešava od mjesne zajednice do mjesne zajednice, a ne da se djeca igraju na način neprimjeren velikom gradu koji ima svoju istoriju, ali mora da ima i svoju budućnost.

"Tu budućnost će imati uz SNSD i Nikolu Šobota", poručila je Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot rekao je da večerašnja podrška koju su mještani Kola iskazali SNSD-u i njegovim kandidatima dokazuje snagu SNSD-a i buduću pobjedu, te potrebu građana Banjaluke za promjenom.

"Ta poruka se čula na velikom broju predizbornih tribina, a sada najglasnije iz Kola. Isti su infrastrukturni problemi, to je priča zbog koje smo svi razočarani. Nedostaju putevi, vodosnabdijevanje, a prethodne četiri godine su uludo potrošene", rekao je Šobot i dodao da je sa mještanima ovog naselja razgovarao o rješavanju problema u naredne četiri godine.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Nenad Grbić poručio je da je večerašnjim skupom pokazano da je SNSD najjači.

"Plato Manjače je pobjeđivao i to će biti i sada", naveo je Grbić.

Pratite nas i putem Vibera