Košarkaš Partizana

Panter pred Zvezdu: Biće neizvjesno

  • Извор: Агенције
  • 25.01.2023. 15:46

Kapiten Partizana Kevin Panter pričao je o predstojećem evroligaškom derbiju sa Crvenom zvezdom koji je na programu u petak od 19 časova, u 21. kolu Evrolige u hali "Aleksandar Nikolić".

Ovaj evroligaški derbi može da bude presudan za plasman u plej-of.

Posebno je važan za "crno-bijele", koji se ove sezone nisu često radovali kao gosti. Na deset utakmica van svoje Arene upisli su osam poraza.

"Kada bih znao odgovor na to pitanje vjerovatno ne bismo imali taj problem. Vrlo moguće da će ponovo biti meč na jednu loptu. Ne mogu da predvidim budućnost, ali ono što je zanimljivo je da igraju dvije dobre ekipe koje se bore za mjesto u plej-ofu. Uostalom vidjeli smo mnoge utakmice ove sezone koje su se završavale na jednu loptu, jedan od njih je bio i taj protiv Zvezde, ali odigrali smo još puno mečeva koji su bili neizvjesni. Moramo da igramo i ostanemo koncentrisani do poslednjeg zvižduka sudije i to je jedini put do pobjede", kaže Panter. 

Posebnu pažnju prvlači stanje na tabeli. Zvezda i Partizan su u otvorenoj borbi za mjesto koje vodi u plej-of.

"Moguće je da se tako nešto dogodi. Vidjećemo. Ima još utakmica. Biće interesantno vidjeti ko će biti među osam najboljih, a na nama je da dođemo do pobjeda i stavimo sebe u poziciju da budemo dio plej-ofa", zaključio je Panter.


(FOTO: Tanjug/AP)