Košarkaš Partizana

Panter odbio NBA: Njihove ponude često nisu ozbiljne

  • Извор: Телеграф
  • 04.07.2023. 09:35

Kevin Panter, kapiten Partizana, produžio je nedavno ugovor sa crno-bijelima na još dvije godine. Interesovanje za Pantera bilo je ogromno poslije odlične sezone koju je imao u Partizanu, a pored brojnih evroligaša, željeli su ga i u NBA ligi.

I to ga je želio Srbin, novi trener Toronta Darko Rajaković, a Panter je detalje pregovora otkrio gostujući u Urbonus potkastu, kod novinara "BasketNews-a", Dontasa Urbonasa.

- Zaista smo ozbiljno razgovarali sa Toronto Reptorsima, mislio sam da ću dobiti šansu. Neko vrijeme su trajali pregovori i postojala je mogućnost da odem tamo. Nije se poklopilo, jednostavno se nismo dogovorili - rekao je Panter i istakao da nije dobio dovoljne garancije.

- Pokušavao sam dosta dugo da vidim da li je ponuda ozbiljna ili ne, jer NBA ponude često nisu ozbiljne. Oni će ti dati negarantovani ugovor i reći će da je sve super ako ostaneš, ako se ne dokažeš onda odlaziš. Kada sam ja u pitanju, morate da mi ponudite i ugovor, ne da budete samo jaki na riječima. Tako da sam ostao u Evropi - rekao je Panter, koji je na kraju potpisao unosan ugovor sa crno-bijelima, koji je i zaslužio kao jedan od najboljih igrača u Evroligi prošle sezone.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.