Ljubimac navijača

Ledej objasnio zbog čega je ostao u Partizanu: Imao sam mnogo ponuda...

  • 08.08.2023. 15:03

Ljubimac navijača Partizana, Zek Ledej, objasnio je zbog čega je odlučio da potpiše novi ugovor sa crno-bijelima, uprkos brojnim ponudama ovog ljeta.

Američki krilni centar je početkom jula potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Zbog ubistva navijača AEK-a, Panatinaikos ne želi u Zagreb na megdan Dinamu

Zbog ubistva navijača AEK-a, Panatinaikos ne želi u Zagreb na megdan Dinamu

"Najvažnije je da sam na mjestu koje je najbolje za mene i gdje ću pobjeđivati. Stvari koje ja radim na parketu se ne pojavljuju u statistici. Hoću da sam tamo gdje mogu da budem pravi ja, da radim svoj posao i da ne radim ono što nije moje. Imao sam mnogo ponuda ovog ljeta, mnogo različitih klubova me je tražilo, ali na kraju sam blagosloven da mogu da budem u toj situaciji. Blagoslov je što sam stigao dovde jer je bilo mnogo napornog rada", rekao je Ledej za "Basketnjuz".

Očevidac navijačkog okršaja u Atini za ATV: Bilo je zaista šokantno

Očevidac navijačkog okršaja u Atini za ATV: Bilo je zaista šokantno

Ledej priznaje da je na njegovu odluku uticala i odluka kapitena Kevina Pantera, koji je, takođe, produžio ugovor.

"To što je Kevin ostao je bila velika stvar. Znao sam da će ostati jer smo dobri prijatelji. Pogledao sam koje imam ponude, kakve su situacije... Imam Kevina tu, izgradili smo kulturu ovde. Kada smo došli, sve je bilo novo. Nije bilo popularno. Mi smo došli i gradili kulturu od prvog dana. Pomagali smo mladima, da shvate šta donose timu i trudili se da budemo najbolji što možemo. Dobro je bilo vidjeti da je Kevin dobio ono što je zaslužio i to je sigurno igralo ulogu u mojoj odluci", zaključio je Ledej.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.