Okupljaju moćan tim

Panatinaikos hoće još dva košarkaša Partizana poslije Lesora!

  • Извор: Телеграф
  • 29.06.2023. 17:56

Navijači Partizana saznali su najradosniju vijest, pošto je objavljeno da je Kevin Panter produžio ugovor sa crno-bijelima na još dvije godine.

Kapiten crno-bijelih je faktički sve imao dogovoreno sa Barselonom, ali je onda došlo do veleobrta.

Tako je spriječen odlazak drugog ključnog igrača crno-bijelih, pošto je Matijas Lesor prethodno već otišao u Panatinaikos, gdje je dobio duplo veću ponudu i platu od 1,4 miliona evra.

Oglasio se i Panter!

Oglasio se i Panter!

Panatinaikos je sa novim trenerom Erginom Atamanom ušao u ambiciozan novi projekat, a iz Srbije su već stigli i Lesor iz Partizana i Luka Vildoza iz Crvene zvezde.

Lesor napustio Partizan!

Lesor napustio Partizan!

Uskoro bi mogao još jedan košarkaš Partizana da krene put Atine, i to bivši kapiten "Zelenih" - Joanis Papapetru.

Kako prenose grčki mediji, Ataman je dao zeleno svijetlo da se 28-godišnji grčki reprezentativac dovede, jer može da pokrije pozicije tri i četiri, a prednost mu je i to što je Grk, a PAO želi da zadrži jezgro domaćih igrača.

Na meti Panatinaikosa je takođe i Zek Ledej navode grčki mediji, ali i Nikolas Laprovitola iz Barselone, za koga je grčki tim spreman da plati i obeštećenje od 600.000 evra.

Zvezda potvrdila: Argentinac otišao kod Atamana

Zvezda potvrdila: Argentinac otišao kod Atamana

I dok se u Partizanu sigurno neće mnogo potresti ukoliko Papapetru ode, pošto je imao prilično skromnu sezonu, Ledej bi bio mnogo veći udarac za crno-ijbele, jer je jedan od glavnih igrača u timu Željka Obradovića.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.