Џими Батлер

НБА звијезда у шоку због цијене горива: Ово је пљачка!

  • 27.09.2023. 13:34

Један од најбољих кошаркаша данашњице Џими Батлер (34) зарадио је током каријере огроман новац и тек ће, пошто му је уговором у Мајамију гарантовано да ће му током 2023/24 на рачун "лећи" 45.183.960 долара.

Међутим, чак је и Батлер осјетио поскупљења у посљедње вријеме пошто се на друштвеним мрежама пожалио на рачун због бензина који је сипао.

Батлер је на друштвеним мрежама окачио снимак на коме се види да је у шоку због новца који је морао да издвоји да би до врха напунио свој скупоцјени Бугати. На крају, ово задовољство коштало га је око 145 долара, због чега је своју бригу подијелио и са пратиоцима на Инстаграму.

"Овај ауто-пут је је**на пљачка. Човјече, мислим да ћу вратити мало бензина назад. Шта мислите, ако одем и кажем да сам сипао погрешно гориво да ли ће ми вратити новац? Не, ово није нормално", рекао је Батлер.

Грубом процјеном, претпоставља се да је Џими Батлер у досадашњем току каријере зарадио више од 250 милиона долара, ако не рачунамо спонзорске уговоре, док је потом потписао нови трогодишњи уговор вриједан још око 146 милиона долара. Чини се да ипак неће осјетити поскупљење горива у Сједињеним Државама гдје је галон (3,78 литара) бензина достигао цијену 3.86 долара. Прецизније, литра бензина кошта око 120 динара у САД.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: