НБА

Никола Јовић суспендован од стране лиге, кажњен и Џими Батлер!

  • 25.02.2024. 21:46

Млади српски репрезентативац, Никола Јовић кажњен је од стране НБА лиге суспензијом на једну утакмицу због понашања на мечу против Њу Орлеанс Пеликанса, када је дошло до туче са кошаркашима Мајамија.

Ову вијест потврдила је сама франшиза путем друштвених мрежа, а поред Јовића на један меч биће суспендован и Џими Батлер, што значи да ће њих двојица прескочити меч против Сакрамента сутра.

Најтеже је у читавој причи прошао Томас Брајант који је кажњен од стране НБА лиге суспензијом на три утакмице.

Она почиње такође од сутрашњег меча са Сакраментом, а поред тога, он ће пропустити мечеве са Портландом и Денвером, тако да неће играти ни против Николе Јокића у Колораду.

Подсјетимо, српски кошаркаш ушао је са клупе када је дошло до туче, што је по прописима НБА лиге значило да ће морати да буде суспендован.

Казне су добили још Нађи Маршал на једну утакмицу, кошаркаш Пеликанса, Хозе Алварадо је такође добио три меча суспензије. Њих двојица ће почети да одрађују своје суспензије почевши са вечерашњим сусретом против Чикага.

Уз то, они неће добити плату за наведене дуеле.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.