Srušio ogradu

Vozač iz BiH pijan bježao policiji pa sletio u dvorište

  • Извор: Независне
  • 15.01.2023. 22:01

Vozač iz BiH sinoć je na potezu kod Hofkirhen im Traunkrajsa prošao saobraćajnu kontrolu koja ga je zaustavljala, nakon čega se policija dala u potjeru za njim.

U jednom momentu vozač bmw-a je presjekao put saobraćajnoj patroli koja mu je dolazila u susret, a koja je pozvana kao pojačanje.

Uprkos naporima da ga zaustave i rotacionim svjetlima, vozač je nastavio da ubrzava u pravcu Astena. U jednom momentu je u području sela Vinkling izgubio kontrolu nad vozilom, oborio saobraćajni znak, srušio ogradu i završio u dvorištu porodične kuće.

S obzirom da su vozač i njegov suvozač bili teže povrijeđeni, policajci su im najprije pružili prvu pomoć, a zatim pozvali hitnu. Nakon što je prebačen u bolnicu, gdje mu je pružena dodatna pomoć, urađen je i alko-test koji je pokazao da je imao 1,7 promila alkohola u krvi. Protiv njega je već podnesena prijava.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм